Ekom spesialist


Elektrisk anlegg skap

Tele og data ligger i ordet, vi utfører alt fra vanlig telefon punkter til større nettverk både privat og næring. Skal du ha styringssystem som er data basert, Elko Home Living system eller EiB, så kan vi dette også.

Produkter fra Siemens, Instell, svakstrømspesialisen og Urmet

Smarthusløsninger

For bare noen år tilbake var Det Smarte Huset en utopi. Nå er det så virkelig at du må ta stilling til det. Stikkordene er; trygghet, komfort, sentralstyring og økonomi.

Trygghet

Trygghet i relasjon til et smart hus handler om at huset i stor grad passer på seg selv. I premissene ligger tyveri-, brann- og vannalarmer. Smarte hus gir deg sikkerhet for at komfyren er slått av når du drar hjemmefra. Når du reiser bort, sørger huset for å slå av og på lys og lyd slik at det virker bebodd. Og når du er på vei hjem igjen, skrur det opp varmen. Det kan også registrere bevegelser utendørs og innendørs.

Komfort

Komfort handler om å gjøre livet enklere og mer behagelig. Hva sier du for eksempel til et hus som setter på kaffen slik at den er ferdig når du står opp, som slår på lyset slik at du finner baderommet og dessuten har hevet temperaturen slik at det er passe varmt? Ja, takk?

Sentralstyring

Sentralstyring er nøkkelen til et smart hus. Via din egen webside legger du inn premissene du ønsker og styrer huset derfra. Du kan sitte på Kanariøyene og heve markisene dine i Drammen hvis du vil. Eller du kan trekke fra gardinene og skru på utelyset. De fleste funksjonene kan samordnes eller betjenes enkeltvis.

Energiøkonomisering

Energiøkonomisering kommer til bli viktigere med tiden. Et smart hus holder energibruken nede når du er ute eller sover, noe du vil merke på strømregningen. Styringssystemer øker verdien på boligen din. Forsikringsselskapene gir rabatter på premien pga alarmsystemene. Husbanken gir ofte lånetilskudd til installering av lys og styringssystemer og for tilrettelegging for ny kommunikasjonsteknologi.

Adgangskontroll

Benyttes for å ha kontroll på hvem som skal få lov til å komme inn i bygninger, med eller uten nøkkel.

Pris på forespørsel og befaring

Overvåking

Overvåking er alt fra ”billig” til ”dyrt”. Her spiller både signaltype og kvalitet inn.

Pris på forespørsel og befaring

Port telefon

Trådløs port telefon er enkel og grei innenfor distanse på 100 meter. Fungerer faktisk veldig bra.

Pris på forespørsel og befarin


Jeg er interressert i: